Een website laten maken

bluevisualback

Website laten maken?

Voor €499 heeft u een professionele website op maat!

Wilt u een website laten maken?

Bluevisual bouwt professionele websites tegen betaalbare prijzen. Een website wordt een steeds belangrijker onderdeel van een onderneming. Met een professionele website van Bluevisual is ook uw onderneming online vindbaar.

Door een website te laten maken door een professioneel internetbureau, biedt dit een goede mogelijkheid om de boodschap van uw onderneming over te brengen op uw klanten. Bluevisual weet waar een goede website aan moet voldoen. Daarbij staat de productiviteit van uw website voorop.

Mobiel -en Tabletvriendelijk
Websites worden steeds vaker bekeken op een mobiele telefoon en tablet. Bluevisual bouwt websites die zich automatisch aanpassen naar het apparaat van uw bezoeker. Dit zorgt ervoor dat uw bezoeker overzicht heeft, niet steeds hoeft in te zoomen en minder lang hoeft te wachten totdat de website eindelijk eens geladen is.

Zoekmachine vriendelijk
Een goed opgebouwde website is essentieel om hoog te kunnen scoren in Google. Bluevisual heeft zich met verschillende projecten bewezen bovenaan in Google te kunnen komen en te blijven.

Testimonials

Rik van Diermen

Bij het bespreken van mijn wensen, is er zeer goed geluisterd door Manuel en is elk onderdeel gerealiseerd. Met de vele kennis en vaardigheden die hij bezit, is het eindresultaat verbluffend; zowel op de desktop als mobiel. Top!

Rik van Diermen
© Copyright - Internetbureau Bluevisual uit Huizen - De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.